Algemene elektriciteitswerken voor renovatie en nieuwbouw

Algemene elektriciteitswerken volgens de regels van de kunst

Renovatie of nieuwbouw, bedrijf of particulier, elk project vraagt een aanpak op maat. Net omdat we met Brutronics de volledige ketting – algemene elektriciteit, domotica, audio, netwerk, alarm en camerabewaking – in eigen beheer hebben, kunnen wij maximaal inspelen op de individuele wensen van elke klant.

We zijn ons bewust van het vertrouwen dat elke klant in ons stelt en leveren zorgvuldig en proper werk af. Ook respecteren we altijd de privacy van onze klanten.

Materialen van hoogwaardige kwaliteit

Vakkundig advies, kwaliteitsvolle afwerking en prima service zijn drie zaken waar u altijd op mag rekenen bij Brutronics. Door de beste materialen te gebruiken van bekende leveranciers zoals Niko, Bticino, … kunnen wij u een duurzame elektrische installatie garanderen.

Van eenvoudige installaties tot verregaande domotica

Brutronics verzorgt klassieke elektrische installaties. Daarmee bedoelen we eenvoudige installaties met gewone schakelaars en stopcontacten. We plaatsen ook iets complexere installaties met bijvoorbeeld drukknoppen en teleruptoren en dimmers in de zekeringskast. Deze categorie is nog net geen domotica, maar laat een toekomstige uitbreiding wel toe. Een derde type elektrische installatie bevat dan wel een al of niet uitgebreide vorm van domotica.

Hebt u nog vragen over algemene elektriciteitswerken?
Of wenst u een afspraak te maken?

Neem dan snel contact op.

Brutonics_lines_medium