Oplossingen op maat van uw renovatie- of nieuwbouwproject

Brutronics speelt in op uw wensen

Renovatie of nieuwbouw, bedrijf of particulier, elk project vraagt een aanpak op maat. Net omdat we met Brutronics de volledige ketting – algemene elektriciteit, domotica, audio, netwerk, alarm en camerabewaking – in eigen beheer hebben, kunnen wij maximaal inspelen op de individuele wensen van elke klant.

We zijn ons bewust van het vertrouwen dat elke klant in ons stelt en leveren zorgvuldig en proper werk af. Ook respecteren we altijd de privacy van onze klanten.

Een betrouwbare partner: van planning tot oplevering en ook daarna

Vanuit onze ervaring als installatiebedrijf van algemene elektriciteit weten wij wat afwerking is. Wij denken mee met u en uw architect vanaf dag één. We hebben zicht op de volledige ketting en geven waardevol advies over de verschillende mogelijkheden om het maximale te halen uit uw domoticasysteem. We staan in voor een technische, maar discrete beveiliging van uw eigendommen. Met uiteraard de nodige service na verkoop. Dat spreekt voor zich!

"Levert kwaliteitsvol werk met oog voor detail."
- Philip J. Deke -

Ons plan van aanpak mikt op tevreden klanten.

Elk project, hoe groot of hoe klein ook, start met het luisteren naar uw wensen. In dialoog leggen we vast wat u precies nodig hebt. Daarop maken we een gedetailleerde offerte die we opnieuw samen bespreken. Na akkoord plannen we de werken in. Na de uitvoering van de werken blijven wij beschikbaar voor onderhoud op de installaties of voor het finetunen van de domotica. Ook later kunt u zeker nog beroep doen op ons voor eventuele uitbreidingen op bestaande systemen.

Overweegt u de installatie van een domoticasysteem of een alarmsysteem met camerabewaking?

Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Brutonics_lines_medium