Speel op safe met alarmsystemen en camerabewaking

Hoogwaardige alarmsystemen garanderen uw veiligheid

Gemoedsrust is alles. Niemand wil ongewenst bezoek. Een goed alarmsysteem vormt de eerstelijnsbeveiliging tegen inbraak en diefstal. Brutronics maakt gebruik van de alarmsystemen van Satel. Het aanbod van Satel bevat een breed gamma aan apparatuur voor de installatie van alarmsystemen. Van eenvoudige systemen voor particulieren tot complexere systemen voor bedrijven. Met Satel kunnen we iedereen een effectieve oplossing voorstellen. Qua inbraakbeveiliging spreken we over drie mogelijke gradaties in beveiliging:

Volumetrische beveiliging

De binnenruimte wordt beveiligd met specifieke sensoren en alarmsysteem.

Beveiliging van de perimeter

De binnenruimte wordt beveiligd met specifieke sensoren, maar ook de ramen en deuren worden beveiligd. Als de beveiligde perimeter geschonden wordt, gaat het alarm af.

Periferische beveiliging

Zowel de binnenruimte als de ramen en deuren worden beveiligd, maar ook de open ruimte buiten wordt bewaakt. Dikwijls in combinatie met camerabewaking.

Discrete maar effectieve camerabewaking: uit het zicht, maar toch alles gezien

Alarmsystemen gaan hand in hand met camerabewaking. Daarom is het belangrijk dat beide goed aan elkaar gekoppeld zijn. Brutronics stelt alles perfect af, zodat u niet midden in de nacht wakker wordt van een kat in de tuin. We werken enkel met kwalitatieve apparatuur van bekende merken zoals Dahua en Hikvision. Bovendien stellen we discrete oplossingen voor die subtiel in uw interieur aanwezig zijn en de architectuur niet aantasten.

Brutronics is erkend plaatser van alarmsystemen en camerabewaking

Zaakvoerder Laurens Bruwier is gecertificeerd voor de plaatsing van alarmsystemen en camerabewaking. Hij heeft hiervoor de nodige opleiding genoten en examens afgelegd. Hij beschikt ook over de noodzakelijke erkenning door FOD Binnenlandse Zaken.

Overweegt u een alarmsysteem met camerabewaking te plaatsen?

Neem dan contact op met ons voor meer informatie.

Brutonics_lines_medium